Mesaje
Adauga anunt nou
Vimetco Extrusion
Vimetco Extrusion

Vimetco Extrusion

  • Ultima oară activ: 02 apr. 2024, 07:43
  • Pe OLX din: 19 iul. 2020
Caută pe această pagină

Filtrează anunțurile

Am găsit 2 rezultate pentru tine
Categorii
Sortează după

Slatina

Nedeterminat

Full time

Nivelul de studii: NecalificatNivelul de experienta: Mid-level (2-5 ani)Mobilitatea postului: Prezenta la locul de munca

Reactualizat Azi la 06:30

Slatina

Nedeterminat

Full time

Nivelul de studii: CalificatNivelul de experienta: Senior-level (> 5ani)Mobilitatea postului: Prezenta la locul de munca

Reactualizat Azi la 05:35

Despre noi

Vimetco Extrusion a fost înfiinţată în 2006, când operațiunile de extrudare erau complet restructurate, plecând de la inițiativa și motivația unui nou management format din profesionişti internaționali cu experiență, alături de sprijinul deplin oferit de echipa de management a Alro.

Pe parcursul funcționării sale, s-au făcut investiții majore și Vimetco Extrusion și-a câștigat recunoașterea ca fiind cel mai mare producător de extrudate din România, dar şi un jucător important pe piața de extrudare vest europeană.

Vimetco Extrusion este certificată ISO 9001 : 2008, 2015 în prezent, operează două prese de extruziune și are peste 200 250 ( de modificat pe site) de muncitori complet dedicați pentru a îndeplini și depăși așteptările clienților noștri.

Concentrându-şi capacitatea de producţie pe seriile de aliaje 6xxx, în conformitate cu standardele EN, produsele Vimetco Extrusion sunt vândute pentru a fi utilizate într-o varietate de aplicații în întreaga Europă.

Începând de la jumătatea anului 2009, Vimetco Extrusion a abordat și piața internă, ghidată fiind în această inițiativă de motto-ul: "Fabricat in România, pentru România".

Politica de orientare către client reprezintă un factor cheie al ascensiunii noastre continue și de succes în ramura industriei aluminiului.
 

Contact

  • Milcov 1
  • 230077 Slatina
Vezi pe hartă
    • Websitehttps://www.vimetcoextrusion.com/

    Descarca aplicatia pentru telefonul tau